Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Συγκεντρωτικά αποτελέσματα 2ης Ψηφοφορίας!

  Καλησπέρα σε όλους σας και πάλι! Σήμερα το post κανονικά θα ήταν αυτό το οποίο σας είχα υποσχεθεί σχετικά με το ΝΒΑ, ωστόσο προέκυψε η λήξη της δεύτερης ψηφοφορίας οπότε αναγκαστικά (και παραδοσιακά) οφείλω να παραθέσω τα συγεντρωτικά αποτελέσματα και τα συμπεράσματα που προκύπτουν από αυτά.
  Στην ερώτηση λοιπόν "Ποιες ομάδες πιστεύετε ότι θα προκριθούν στο Final4 της Ευρωλίγκας?", λάβαμε συνολικά 126 ψήφους, οι οποίοι καταμερίστηκαν ως εξής:

1. ΤΣΣΚΑ Μόσχας (31 ψήφοι)
2. Μπαρτσελόνα     (27 ψήφοι)
2. Παναθηναϊκός     (27 ψήφοι)
3. Ολυμπιακός         (14 ψήφοι)
4. Σιένα                   (10 ψήφοι)
4. Μακάμπι             (10 ψήφοι)
5. Ρεάλ Μαδρίτης   (4 ψήφοι)
6. Μπιλμπάο           (2 ψήφοι)
7. Άλλη                   (1 ψήφος)
8. Ουνίκς Καζάν      (0 ψήφοι)

   Στην κορυφή λοιπόν τα πράγματα είναι λογικά και επακόλουθα με βάση την μέχρι τώρα πορεία των ομάδων αφού ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα έχουν αποδείξει την αξία τους ως φαβορί τόσο για την πρόκριση στους 4 όσο και για την κατάκτηση του τίτλου. Ωστόσο η ισοβαθμία του Παναθηναϊκού στην δεύτερη θέση με την Μπαρτσελόνα είναι λίγο υποκειμενική (ελληνικό blog είμαστε, με έλληνες επισκέπτες!) αφού μπορεί μεν να τερμάτισε πρώτος στην φάση των 16, αλλά σε έναν από τους πιο εύκολους θεωρητικά ομίλους και με σχετικά μέτριες εμφανίσεις από πλευράς του. Στην τρίτη θέση βρίσκουμε τον Ολυμπιακό, και πάλι με υποψίες για υποκειμενική ψήφο αφού καλώς ή κακώς με το ζόρι η ομάδα του Πειραιά προκρίθηκε στους 8. Στην 4η θέση σε ισοβαθμία έχουμε τις δύο ίσως πιο αδικημένες ομάδες της ψηφοφορίας την Σιένα και την Μακάμπι οι οποίες κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι πάνω από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα, αφού οι εμφανίσεις τους στο Top16 έδειξαν ότι έχουν τα φόντα και τις πολύ καυτές έδρες να διεκδικήσουν ένα εισητήριο για την Κωνσταντινούπολη. Τέλος η ψηφοφορία αποδεικνύει πόσο μεγάλες ήταν οι εκπλήξεις των Μπιλμπάο και Ουνίκς Καζάν, αφού μόλις 2 ψήφισαν την Μπιλμπάο και κανένας την Ουνίκς οι οποίες πήραν την πρόκριση στους 8, ενώ 4 την Ρεάλ η οποία παραδόξως έμεινε εκτός φάσης των 8 από την ομάδα "θαύμα" του Φώτη Κατσικάρη!
   Άρα λοιπόν η τελική τετράδα που ψηφίζει το κοινό του "Basketball Diaries" είναι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Ας ελπίσουμε ότι οι προβλέψεις σας θα βγουν σωστες!
Τέλος να σας ενημερώσω ότι η τρίτη ψηφοφορία ανέβηκε στην σελίδα, και ζητάει τον εκλεκτό σας για φετινό MVP της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ. Η ψηφοφορία θα κρατήσει για ακριβώς ένα μήνα, οπότε σπεύσατε να ψηφίσετε! Αυτά για σήμερα, αύριο και πάλι κοντά σας! Χαιρετώ σας!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου