Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Τελικά αποτελέσματα πρώτης ψηφοφορίας!

   Καλημέρα σε όλους και για σήμερα! Τα ξημερώματα και επισήμως σήμανε η λήξη της πρώτης ψηφοφορίας του blog, στην οποία ζήταγα την επιλογή σας για τον πιθανό φετινό πρωταθλητή του ΝΒΑ. Συνολικά ψήφισαν 91 άτομα, και τα τελικά αποτελέσματα είναι τα εξής:

1. Miami Heat                         39% (36 ψήφοι)
2. Chicago Bulls                     20% (19 ψήφοι)
3. Los Angeles Lakers            16% (15 ψήφοι)
4. Ocklahoma City Thunder   12% (11 ψήφοι)
5. Άλλη                                     8% (8 ψήφοι)
6. Dallas Mavericks                  2% (2 ψήφοι)

   Τα συμπεράσματα που βγάζουμε είναι ότι εμφανώς η πλειοψηφία αποδέχεται την κλάση των φετινών Miami Heat και τους δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα με ένα συγκεντρωτικό 39% των ψήφων, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η καλύτερη ομάδα του φετινού ΝΒΑ από άποψη αναλογίας νικών/ηττών, Ocklahoma City Thunder, πήραν πολύ λίγες ψήφους και βρίσκονται μόλις στην 4η θέση της ψηφοφορίας με 12% των ψήφων πίσω από τους όχι και τόσο ανεβασμένους Los Angeles Lakers και τους δικαιωματικά δεύτερους Chicago Bulls. Τέλος αρκετά λογική η κατάξη των περυσινών πρωταθλητών Dallas Mavericks στην τελευταία θέση με μόλις 2% των ψήφων, αφού όχι μόνο διανύουν μία μέτρια σεζόν αλλά και στην κατηγορία Άλλη που μάζεψε 6 περισσότερους ψήφους, συγκαταλέγονται ομάδες έκπληξη όπως οι Los Angeles Clippers ή σταθερές αξίες όπως οι San Antonio Spurs (οι οποίοι παρεπιπτόντως αθόρυβα είναι δεύτεροι στην Δύση), οι οποίοι αναμφισβήτητα έχουν δείξει πολύ καλύτερα δείγματα γραφής.
   Αυτά όσον αφορά την πρώτη ψηφοφορία, και έτσι παίρνω πάτημα για να σας εισάγω στην δέυτερη ψηφοφορία, η οποία θα ανέβει σε λίγη ώρα και θα ζητάει την δική σας πιθανή 4άδα του φετινού Final4 της Ευρωλίγκας. Αυτό σημαίνει ότι μεταξύ των ομάδων που θα υπάρχουν σαν επιλογή θα μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι και τέσσερις. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει για ακριβώς ένα μήνα δηλαδή μέχρι τις 15 Μαρτίου, οπότε σπεύσατε όλοι στην κεντρική σελίδα του blog και ψηφιστε!! Χαιρετώ σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου